FORUM PRZENIESIONE NA http://forum.spanishinquisition.pl/
Protoarchimandryta
Witka Seba!!!
Szacun.
gość
Always CocaCola
gość
Chciałem jeszcze dodać że kurde nie udało mi się jak zwykle załapać na pierwszej stronce. Znowu mnie wyruchało! A tak na poważnie to mam pewną propozycje odnośnie tego tematu ano żeby chociaż troszkę było na temat! Uwaga słuchać mnie! Pierwszy czyli w tym przypadku prawie jak zwykle ja pisze jedno słowo w poście np. "szedłem" następna osoba kopiuje poprzedni wyraz (bądź zdanie zależy ile osób już tam podopisywało swoje słowa) i dopisuje swoje słowo np. "sobie" jakoby to by miało sens i tak tym sposobem powstaje ciekawa historyjka którą czytając po pewnym czasie możemy nieźle się pośmiać!
gość
Dawno,
Teolog Domu Papieskiego
Dawno,dawno
Inkwizytor
Dawno, dawno temu...
gość
Dawno, dawno temu, szedł
Mistrz Papieskich Ceremonii Liturgicznych
Dawno, dawno temu, szedł murzyn
Szafarz Nadzwyczajny Komunii Świętej
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta
Inkwizytor
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch
Ostatnio edytowany przez -][SI][-Seba (2007-12-02 07:18:42)
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ
gość
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ który,
Teolog Domu Papieskiego
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał
Inkwizytor
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia
Kustosz Ziemi Świętej
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów afganu
Teolog Domu Papieskiego
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów afganu,kupil
Kustosz Ziemi Świętej
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów afganu,kupil 50
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów afganu,kupil 50 baniaków
Mistrz Papieskich Ceremonii Liturgicznych
Dawno, dawno temu, szedł murzyn Masta-czarnuch, jajcaSZ ,który miał dwadzieścia hektarów afganu,kupil 50 baniaków gnojownika